Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie paluszków krabowych i tortellini.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113602
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113602
Składniki
Tortellini gotujemy według instrukcji na opakowaniu i studzimy.Obranego ogórka,szynkę i paluszki krabowe kroimy w kostkę.Kukurydzę odsączamy z zalewy.Dodajemy posiekany szczypiorek i majonez,doprawiamy solą i pieprzem oraz dokładnie mieszamy.