Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na grilla, drugie śniadanie do pracy, sycąca, pyszna z dodatkiem kurczaka w naszej ulubionej przyprawie gyros.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 692
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 670
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 265
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 692
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 670
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 265
Składniki
1. Tortellini gotujemy według przepisu na opakowaniu. Jajka gotujemy na twardo. Mięso kroimy w kostkę, doprawiamy solą oraz przyprawą i smażymy na rozgrzanym oleju. 2. Mięso po usmażeniu studzimy i przekładamy do miski.
3. Dodajemy obrane, drobno pokrojone jajka. 4. Następnie dodajemy ugotowane tortellini. 5. Ogórki oraz ser kroimy w kostkę. 6. Wszystkie składniki razem mieszamy z majonezem. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Sałatka gotowa. 8. Smacznego.