Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z makaronu włoskiego w trzech kolorach , z dodatkiem szpinaku, buraczków i pomidorów , czyni ją niezwykle kolorową i apetyczną.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 949
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5531
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8692
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17862
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 949
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5531
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8692
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17862
Składniki
Makaron gotować w osolonej wodzie przez 15-18 minut. Przelać na sicie zimną wodą. Pomidorki żółte pociąć na cztery części a czerwone pozostawić w całości , ponieważ są bardzo małe. Szynkę pokroić w kostkę. Całość oprószyć solą i pieprzem. Skropić oliwą z oliwek. Przed podaniem udekorować gałązkami koperku i szczypiorku.