Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa i na wszystkie okazje
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 69
Dziś do pracy.
Odsłon: 98
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 70
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15374
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 282
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 69
Dziś do pracy.
Odsłon: 98
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 70
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15374
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 282
Składniki
Do miski włozyc ugotowany makaron,nastepnie wsypac kukurydze z puszki odsaczona,poszatkowac pora i jajko na twardo ,dodac,miesko pokroic w kostke,brzoskwinie lub ananasa odsaczyc z soku i pokroic w kostke,dodac do wszystkiego,wymieszac
Dodac 3 łyzki majonezu,kubeczek jogurtu naturalnego,posolic,popiepszyc i wszystko dokladnie wymieszać...I mozna juz szamać...Smacznego