Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i prosta sałatka w sam raz na kolację lub do pracy:)
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68558
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2068
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68558
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2068
Składniki
Makaron gotujemy w osolonym wrzątku zgodnie z przepisem na opakowaniu, odsączamy i studzimy. Jajka gotujemy na twardo, odstawiamy do wystudzenia a następnie obieramy ze skorupek i kroimy w kostkę.. Parówki i korniszony kroimy w plastry ok. 0,5 cm. Ser żółty kroimy w małą kostkę lub ścieramy na tarce o dużych oczkach. Do przygotowanych składników dodajemy majonez /ok. 1 łyżki z czubkiem lub ile kto lubi/, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy i gotowe:)