Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest idealna na śniadanie lub kolację. Świetnie sprawdzi się do pracy lub szkoły.
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 925
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 260
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 134
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2662
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 925
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 260
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 134
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2662
Składniki
Makaron kokardki gotujemy al dente według wskazówek na opakowaniu. Ugotowaną fasolkę szparagową kroimy na mniejsze części. Ogórek obieramy i kroimy w kosteczkę. Awokado również obieramy i pozbywamy się pestki kroimy na mniejsze kawałeczki. Ser feta i szynkę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki (makaron, fasolkę, ogórek, awokado i fetę) łączymy ze sobą. Składniki sosu (olej, musztarda,miód i sok z cytryny) mieszamy ze sobą dokładnie. Mieszamy z resztą składników. Możemy doprawić solą i pieprzem. Smacznego ;)