Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest idealna na śniadanie lub kolację. Świetnie sprawdzi się do pracy lub szkoły.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 274
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11084
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3556
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1207
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4218
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 274
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11084
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3556
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1207
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4218
Składniki
Makaron kokardki gotujemy al dente według wskazówek na opakowaniu. Ugotowaną fasolkę szparagową kroimy na mniejsze części. Ogórek obieramy i kroimy w kosteczkę. Awokado również obieramy i pozbywamy się pestki kroimy na mniejsze kawałeczki. Ser feta i szynkę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki (makaron, fasolkę, ogórek, awokado i fetę) łączymy ze sobą. Składniki sosu (olej, musztarda,miód i sok z cytryny) mieszamy ze sobą dokładnie. Mieszamy z resztą składników. Możemy doprawić solą i pieprzem. Smacznego ;)