Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest idealna na śniadanie lub kolację. Świetnie sprawdzi się do pracy lub szkoły.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2686
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2686
Składniki
Makaron kokardki gotujemy al dente według wskazówek na opakowaniu. Ugotowaną fasolkę szparagową kroimy na mniejsze części. Ogórek obieramy i kroimy w kosteczkę. Awokado również obieramy i pozbywamy się pestki kroimy na mniejsze kawałeczki. Ser feta i szynkę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki (makaron, fasolkę, ogórek, awokado i fetę) łączymy ze sobą. Składniki sosu (olej, musztarda,miód i sok z cytryny) mieszamy ze sobą dokładnie. Mieszamy z resztą składników. Możemy doprawić solą i pieprzem. Smacznego ;)