Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest idealna na śniadanie lub kolację. Świetnie sprawdzi się do pracy lub szkoły.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1851
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4759
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1851
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4759
Składniki
Makaron kokardki gotujemy al dente według wskazówek na opakowaniu. Ugotowaną fasolkę szparagową kroimy na mniejsze części. Ogórek obieramy i kroimy w kosteczkę. Awokado również obieramy i pozbywamy się pestki kroimy na mniejsze kawałeczki. Ser feta i szynkę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki (makaron, fasolkę, ogórek, awokado i fetę) łączymy ze sobą. Składniki sosu (olej, musztarda,miód i sok z cytryny) mieszamy ze sobą dokładnie. Mieszamy z resztą składników. Możemy doprawić solą i pieprzem. Smacznego ;)