Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest idealna na śniadanie lub kolację. Świetnie sprawdzi się do pracy lub szkoły.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 958
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1934
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6498
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 958
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1934
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6498
Składniki
Makaron kokardki gotujemy al dente według wskazówek na opakowaniu. Ugotowaną fasolkę szparagową kroimy na mniejsze części. Ogórek obieramy i kroimy w kosteczkę. Awokado również obieramy i pozbywamy się pestki kroimy na mniejsze kawałeczki. Ser feta i szynkę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki (makaron, fasolkę, ogórek, awokado i fetę) łączymy ze sobą. Składniki sosu (olej, musztarda,miód i sok z cytryny) mieszamy ze sobą dokładnie. Mieszamy z resztą składników. Możemy doprawić solą i pieprzem. Smacznego ;)