Sałatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 329 Ocena: 2532
Dodano: 01.12.2020
Odsłon: 18395
5-6 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Makaron kokardki gotujemy al dente według wskazówek na opakowaniu.
Ugotowaną fasolkę szparagową kroimy na mniejsze części.
Ogórek obieramy i kroimy w kosteczkę.
Awokado również obieramy i pozbywamy się pestki kroimy na mniejsze kawałeczki.
Ser feta i szynkę kroimy w kostkę.
Wszystkie składniki (makaron, fasolkę, ogórek, awokado i fetę) łączymy ze sobą.
Składniki sosu (olej, musztarda,miód i sok z cytryny) mieszamy ze sobą dokładnie.
Mieszamy z resztą składników.
Możemy doprawić solą i pieprzem.
Smacznego ;)
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

KulinarnaChwila 02 grudnia 2020Zgłoś do usunięcia
Super :)1 Kto głosował? | Odpowiedz