Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Coś na szybko, sałatka najlepiej smakuje schłodzona."
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 146
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 551
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 584
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 146
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 551
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 584
Składniki
Zupki chińskie pokruszyć, wraz z przyprawami przełożyć do dużej miski, po czym zalać 1 szklanką wrzącej wody. Wymieszać i odstawić by makaron napęczniał.
Kapustę pekińską oczyścić i poszatkować (właściwie tylko zieloną część). Czerwoną paprykę umyć pod bieżącą wodą, osuszyć ręcznikiem papierowym i po wycięciu gniazda nasiennego pokroić w małą kostkę. Szynkę i cebulkę pokroić również na niewielką kostkę. Składniki dorzucić do makaronu.
Całość wymieszać z majonezem. Następnie doprawić solą oraz pieprzem. Najlepiej smakuje schłodzona.