Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, zdrowa sałatka do obiadu.
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 596
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 61
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 36
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 17
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 882
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 307
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 596
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 61
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 36
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 17
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 882
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 307
Składniki
Szatkujemy kapustę pekińska, dodajemy pokrojone w kostkę pomidory, ogórka oraz cebulkę.
Dodajemy 1,5 łyżki oliwy, delikatnie skrapiamy cytryną. Przyprawiamy solą i pieprzem. Można również zamiast oliwy dodać gotowy sos np. winegret. Odstawiamy na ok. 20 min do tzw. przegryzienia.