Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ukochana sałatka. Dla mnie corocznie na świątecznym stole.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Pieczarki gotujemy al dente, odstawiamy do wystygnięcia następnie kroimy w kostkę.
Do miski z pieczarkami dodajemy ugotowane na twardo i pokrojone w kostkę jaja, posiekaną natkę oraz groszek. Doprawiamy. Na koniec dodajemy majonez i mieszamy. Gotowa sałatka. Smacznego