Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
E, bo to na serio było tak…Zawsze gotujemy ryż w dużym garnku, co by się nie pozlepiał. W czasie wsypywania ryżu z pojemnika, kotełł się zaplątał o nogi i sieM wsypało. Oj! Wsypało! Jednak nie ma tego złego…powstały dwa dania i deser.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8508
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2986
Polecam.
Odsłon: 1749
Polecam.
Odsłon: 505
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8508
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2986
Polecam.
Odsłon: 1749
Polecam.
Odsłon: 505
Składniki
Ryż gotujemy na sypko. (proporcje dostosowane do przepisu) Jajka gotujemy na twardo, kroimy w kostkę. Groszek, kukurydzę i kapary, odcedzamy z zalewy. Z daktyli usuwamy pestki, kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy ze sobą (tuńczyk wraz z zalewą), dodajemy majonez. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.