Do góry

Sałatki Przepis na:

Sałatka ryżowa z tuńczykiem i fasolą

Sałatka ryżowa z tuńczykiem i fasolą

Autor:

Przepisów i artykułów: 263 Ocena: 7877

Dodano:

Odsłon: 50243

Szybka i sycąca sałatka z ryżem, tuńczykiem i czerwoną fasolą. Cebula nadaje ostrości, a majeranek aromatu.

Składniki

  • woreczek ryżu ugotowanego na sypko
  • puszka tuńczyka
  • puszka czerwonej fasoli
  • 1 cebula
  • 4 łyżki majonezu
  • sól, pieprz, pół łyżeczki majeranku
3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Sałatka ryżowa z tuńczykiem i fasolą

Przygotowanie

  1. Tuńczyka i fasolę odsączamy. Cebulę kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki mieszamy razem, dodajemy majonez, przyprawy, mieszamy i schładzamy przed podaniem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń