Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 806
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 603
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 806
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 603
Składniki
Jajka ugotować .Filety zalać wodą i pomoczyć z 10 minut żeby nie były bardzo słone następnie odcedzic na sitku i zostawic żeby obsiąknęły z wody.pory drobno pokroić i sparzyć wrzątkiem na sitku i zostawić żeby obsiąkły.Paprykę konserwową i ogórki kroimy w kostkę dodajemy odcedzoną fasolke z puszki ugotowane i pokrojone w grubszą kostkę jajka,pory i śledzie pokrojone na małe kawałki wszystko to razem mieszamy ze śmietaną i majonezem.Życzę smacznego.