Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11862
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16089
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5102
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11862
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16089
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5102
Składniki
Jajka ugotować .Filety zalać wodą i pomoczyć z 10 minut żeby nie były bardzo słone następnie odcedzic na sitku i zostawic żeby obsiąknęły z wody.pory drobno pokroić i sparzyć wrzątkiem na sitku i zostawić żeby obsiąkły.Paprykę konserwową i ogórki kroimy w kostkę dodajemy odcedzoną fasolke z puszki ugotowane i pokrojone w grubszą kostkę jajka,pory i śledzie pokrojone na małe kawałki wszystko to razem mieszamy ze śmietaną i majonezem.Życzę smacznego.