Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34153
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34153
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Jajka ugotować .Filety zalać wodą i pomoczyć z 10 minut żeby nie były bardzo słone następnie odcedzic na sitku i zostawic żeby obsiąknęły z wody.pory drobno pokroić i sparzyć wrzątkiem na sitku i zostawić żeby obsiąkły.Paprykę konserwową i ogórki kroimy w kostkę dodajemy odcedzoną fasolke z puszki ugotowane i pokrojone w grubszą kostkę jajka,pory i śledzie pokrojone na małe kawałki wszystko to razem mieszamy ze śmietaną i majonezem.Życzę smacznego.