Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka śledziowa na święta i inne okazje.
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1641
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7383
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2879
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1641
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7383
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2879
Składniki
Cebulę i pora pokrój w pół plasterki i zalej wrzątkiem na 3-5 minut, następnie odsącz na sicie i odciśnij. Ogórki pokrój w pół plasterki, płaty śledziowe opłucz i wymocz godzinę w mleku. Odsącz i osusz ręcznikiem papierowym, pokrój w paski. Wszystkie składniki wymieszaj dodaj majonez, śmietanę i musztardę, dopraw do smaku solą i świeżo mielonym pieprzem. Wstaw do lodówki na noc.