Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka śledziowa na święta i inne okazje.
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 42
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 230
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 7064
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 42
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 230
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 7064
Składniki
Cebulę i pora pokrój w pół plasterki i zalej wrzątkiem na 3-5 minut, następnie odsącz na sicie i odciśnij. Ogórki pokrój w pół plasterki, płaty śledziowe opłucz i wymocz godzinę w mleku. Odsącz i osusz ręcznikiem papierowym, pokrój w paski. Wszystkie składniki wymieszaj dodaj majonez, śmietanę i musztardę, dopraw do smaku solą i świeżo mielonym pieprzem. Wstaw do lodówki na noc.