Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka śledziowa na święta i inne okazje.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 64
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 40
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 64
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 40
Składniki
Cebulę i pora pokrój w pół plasterki i zalej wrzątkiem na 3-5 minut, następnie odsącz na sicie i odciśnij. Ogórki pokrój w pół plasterki, płaty śledziowe opłucz i wymocz godzinę w mleku. Odsącz i osusz ręcznikiem papierowym, pokrój w paski. Wszystkie składniki wymieszaj dodaj majonez, śmietanę i musztardę, dopraw do smaku solą i świeżo mielonym pieprzem. Wstaw do lodówki na noc.