Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka warzywna z owocami morza. Jest rewelacyjnym afrodyzjakiem.
Orzechowe ciasteczka z trzech składników, gotowe w pół godziny. Prościej się...
Odsłon: 1090
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5156
Orzechowe ciasteczka z trzech składników, gotowe w pół godziny. Prościej się...
Odsłon: 1090
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5156
Składniki
Szparagi obrać i ugotować w osolonym wrzątku z dodatkiem połowy cytryny i łyżeczki cukru, schłodzić w zimnej wodzie
Ze szparagów odciąć stwardniałe końcówki i pokroić na mniejsze części.
Krewetki rozmrozić i sparzyć wrzątkiem, mango obrać i pokroić.
Majonez połączyć z jogurtem, doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Wszystkie składniki sałatki wyłożyć do salaterki, polać sosem.
Udekorować plastrami cytryny i gałązkami kopru.