Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pychota.
Odsłon: 712
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4954
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 884
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 294
Polecam, pychota.
Odsłon: 712
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4954
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 884
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 294
Składniki
Zieleninę układamy na dużych talerzach. Jajka kroimy na ćwiartki, pomidorki koktajlowe kroimy na połówki a łososia na cienkie plasterki. Składniki układamy na zielonym. Sok z cytryny łączymy z oliwą i słodzimy cukrem pudrem. Zazwyczaj są to 3 łyżki cukru pudru na 1 łyżkę cytryny. Sos najlepiej robić w słoiku, potrząsając do uzyskania jednolitej emulsji. Sałatkę polewamy sosem tuż przed podaniem.