Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1407
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 309
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1038
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1407
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 309
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1038
Składniki
Zieleninę układamy na dużych talerzach. Jajka kroimy na ćwiartki, pomidorki koktajlowe kroimy na połówki a łososia na cienkie plasterki. Składniki układamy na zielonym. Sok z cytryny łączymy z oliwą i słodzimy cukrem pudrem. Zazwyczaj są to 3 łyżki cukru pudru na 1 łyżkę cytryny. Sos najlepiej robić w słoiku, potrząsając do uzyskania jednolitej emulsji. Sałatkę polewamy sosem tuż przed podaniem.