Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i pożywna. Polecam.
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 396
Miłośnikom słodyczy trudno jest powstrzymać się od ich podjadania. Jeśli musi...
Odsłon: 7294
Idealne na śniadanie lub podwieczorek
Odsłon: 597
Pulpeciki z mięsem z rosołu, to idealne połączenie smaku i filozofii nie marn...
Odsłon: 154
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 396
Miłośnikom słodyczy trudno jest powstrzymać się od ich podjadania. Jeśli musi...
Odsłon: 7294
Idealne na śniadanie lub podwieczorek
Odsłon: 597
Pulpeciki z mięsem z rosołu, to idealne połączenie smaku i filozofii nie marn...
Odsłon: 154
Składniki
Pierś kurczaka drobno pokroić, wymieszać z przyprawami i usmażyć na oleju. Pieczarki obrać, pokroić i również usmażyć. Umytą i pokrojoną papryką wyłożyć dno naczynia. Na to usmażone kawałki piersi kurczaka. Po drugiej warstwie rozprowadzić dwie - trzy łyżki majonezu. (Polecam mój przepis na majonez.) Posypać pokrojoną natką pietruszki. Kolejne warstwy to usmażone pieczarki, pokrojone jajka i zielony groszek. Znów dwie - trzy łyżki majonezu. Na wierzch żółty ser. Dekoracja z pomidorków i zielonego groszku.