Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Różnorodność smaków i aromatu sprawia ,że sałatka zachwyci każdego.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 216
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 76
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 22
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 18
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 216
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 76
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 22
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 18
Składniki
Ziemniaki obrać , ugotować. Filet umyć , pokroić w kostkę , doprawić solą, pieprzem, przyprawą gyros, usmażyć. Jajka ugotować na twardo, obrać. Z 4 jajek oddzielić żółtka od białek, białka utrzeć na tarce o grubszych otworach. Ziemniaki utrzeć na tarce o grubszych otworach. Białka wymieszać z ziemniakami , umieścić w salaterce.
Doprawić solą i pieprzem , posmarować majonezem. Ułożyć usmażonego fileta.
Posmarować lekko majonezem. Mieszankę osączyć z zalewy , wymieszać z selerem, wyłożyć.
Posmarować majonezem , posypać serem mozzarella.
Posmarować majonezem, pozostałe jajka oraz żółtka utrzeć na tarce o grubszych otworach , wyłożyć.
Doprawić solą i pieprzem. Rzodkiewkę utrzeć na tarce o grubszych otworach , podzielić salaterkę na 4 części.
W 2 części umieścić kiełki , w 2 sałatkę rukolę. Schłodzić kilka godzin aby smaki się wymieszały.