Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita do obiadu oraz jako przekąska, może być ze śmietaną, majonezem, jogurtem, albo w sosie własnym - tak jak lubisz
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 36
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 131
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4182
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8618
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 880
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 36
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 131
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4182
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8618
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 880
Składniki
Ogórki w łupinach pokroić w plastry, posolić 1 łyżką soli i odstawić na 1 godzinę
Cukinię rozkroić na cztery części i pokroić w plasterki
Marchew zetrzeć na tarce
Cebulę i czosnek pokroić w plasterki
Paprykę pokroić w kostkę
Ogórki po godzinie odlać, połączyć z pozostałymi składnikami, nałożyć do słoików, zalać zalewą i pasteryzować 20 minut.