Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna moja chrupiąca sałatka, idealna do dań z grilla.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3990
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415629
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2643
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3990
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415629
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2643
Składniki
Pokrojone w kostkę rzodkiewki, solimy i odstawiamy na 15 minut, aby puściły sok. Kiedy namiękną, odcedzamy i przekładamy je do czystej miski. Jabłko obieramy, oczyszczamy z gniazd nasiennych, kroimy w kostkę, skrapiamy sokiem z cytryny i dodajemy do rzodkiewek. Selera kroimy wzdłuż na paski i kroimy w kostkę, dodajemy do reszty warzyw.
Na końcu do sałatki dodajemy majonez, pieprz i troszkę soli. Mieszamy i schładzamy. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-XD
;-p