Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna moja chrupiąca sałatka, idealna do dań z grilla.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19203
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13010
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1645
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232072
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19203
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13010
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1645
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232072
Składniki
Pokrojone w kostkę rzodkiewki, solimy i odstawiamy na 15 minut, aby puściły sok. Kiedy namiękną, odcedzamy i przekładamy je do czystej miski. Jabłko obieramy, oczyszczamy z gniazd nasiennych, kroimy w kostkę, skrapiamy sokiem z cytryny i dodajemy do rzodkiewek. Selera kroimy wzdłuż na paski i kroimy w kostkę, dodajemy do reszty warzyw.
Na końcu do sałatki dodajemy majonez, pieprz i troszkę soli. Mieszamy i schładzamy. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-XD
;-p