Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mamy wiosnę ,już oficjalnie,a więc sezon na Jeszcze więcej sałatek uważam za otwarty.
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11414
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 183
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11414
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 183
Składniki
Ryż gotujemy według instrukcji na opakowaniu.W między czasie kroimy paluszki krabowe ,paprykę,ogórka i szczypiorek . Do miski wrzucamy najpierw paluszki i skrapiamy je odrobina cytryny ,następnie dorzucamy resztę warzyw oraz wystudzony ryż .Majonez łączymy z jogurtem i przecisnietym czosnkiem oraz przyprawami ,mieszamy z resztą składników tuż przed podaniem .