Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka oraz prosta w przygotowaniu sałatka, a do tego pyszna, soczysta i kolorowa. Jest idealna na upalne dni. Świetnie sprawdzi się jako pożywna przekąska, drugie śniadanie do pracy lub na grilla.
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 51
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1832
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 327
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 420
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 586
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 51
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1832
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 327
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 420
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 586
Składniki
Oliwę z oliwek, ocet winny i miód wlewamy do niewielkiego słoiczka, dodajemy po szczypcie soli oraz pierzu, zakręcamy i energicznie mieszamy. Miąższ arbuza pozbawiamy pestek i kroimy go w kostkę. Pomarańcze obieramy i dzielimy na cząstki. W salaterkach lub na talerzach układamy liście roszponki, a na nich grillowane oliwki, kawałki arbuza, pomarańczy oraz sera feta. Wszystko polewamy sosem vinegret i gotowe! :)