Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna sałatka zaostrzona czosnkiem,nadaje się do wędlin lub obiadu.Serdecznie polecam:)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 191
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 73
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 191
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 73
Składniki
Zagotować wodę z dodatkiem 1/2 łyżeczki cukru i soli oraz szczypty kwasku cytrynowego.Na gotującą wodę włożyć brokuła i gotować go 5-7 min. Brokuła wystudzić i porozrywać na małe części. Dodać ugotowane na twardo jajka ,grubiej pokrojone. Papryki i seler naciowy pokroić w kostkę. Dodać pieprz i sól. Osobno zrobić z jogurtu, majonezu i czosnku sos.J Dodać do sałatki,wymieszać doprawić do smaku i dać na pół godz.w chłodne miejsce.
Smacznego życzę!