Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę przygotowałam w pobliskim parku w Randabergu. Życie tutaj toczy się baardzo powoli i od razu łapie się dystans do wszelkich ziemskich spraw:) Kolorowy, zdrowy posiłek w takim miejscu to czysta przyjemność...chwilo trwaj...
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3523
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 674
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1065
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 141
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3523
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 674
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1065
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 141
Składniki
Na patelni rozgrzewam oliwę, podsmażam szalotki i czosnek. Dodaję pokrojoną w kostkę paprykę i suszone pomidory. Wsypuję przyprawy, mieszam i podsmażam ok. 5 minut. Odstawiam do wystudzenia.
W międzyczasie do dużej miski wsypuję cieciorkę, kukurydzę, pomidorki przekrojone na ćwiartki, natkę pietruszki / kolendrę. Dodaję sok z limonki. Dodaję wystudzone warzywa z patelni i dokładnie, delikatnie mieszam. Podaję z kromką domowego chleba na zakwasie.