Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę przygotowałam w pobliskim parku w Randabergu. Życie tutaj toczy się baardzo powoli i od razu łapie się dystans do wszelkich ziemskich spraw:) Kolorowy, zdrowy posiłek w takim miejscu to czysta przyjemność...chwilo trwaj...
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Na patelni rozgrzewam oliwę, podsmażam szalotki i czosnek. Dodaję pokrojoną w kostkę paprykę i suszone pomidory. Wsypuję przyprawy, mieszam i podsmażam ok. 5 minut. Odstawiam do wystudzenia.
W międzyczasie do dużej miski wsypuję cieciorkę, kukurydzę, pomidorki przekrojone na ćwiartki, natkę pietruszki / kolendrę. Dodaję sok z limonki. Dodaję wystudzone warzywa z patelni i dokładnie, delikatnie mieszam. Podaję z kromką domowego chleba na zakwasie.