Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na dwa sposoby. Do obiadu, albo jeżeli mamy niespodziewanych gości.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Składniki
Cukinię i paprykę kroimy w kostkę, cebulę w piórka i łączymy z pozostałymi składnikami. Zostawiamy na noc. Na drugi dzień wkładamy do słoików i pasteryzujemy ok. 7 min.
Jeżeli mamy niespodziewanych gości: Sałatkę odcedzamy i dodajemy: 2 Jajka fasolę czerwoną w puszce (odcedzoną i opłukaną) kukurydzę w puszce (bez zalewy) majonez Smacznego