Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na dwa sposoby. Do obiadu, albo jeżeli mamy niespodziewanych gości.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 35
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 530
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2004
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3995
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 35
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 530
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2004
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3995
Składniki
Cukinię i paprykę kroimy w kostkę, cebulę w piórka i łączymy z pozostałymi składnikami. Zostawiamy na noc. Na drugi dzień wkładamy do słoików i pasteryzujemy ok. 7 min.
Jeżeli mamy niespodziewanych gości: Sałatkę odcedzamy i dodajemy: 2 Jajka fasolę czerwoną w puszce (odcedzoną i opłukaną) kukurydzę w puszce (bez zalewy) majonez Smacznego