Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na dwa sposoby. Do obiadu, albo jeżeli mamy niespodziewanych gości.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 262
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8678
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3096
Polecam.
Odsłon: 1890
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 262
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8678
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3096
Polecam.
Odsłon: 1890
Składniki
Cukinię i paprykę kroimy w kostkę, cebulę w piórka i łączymy z pozostałymi składnikami. Zostawiamy na noc. Na drugi dzień wkładamy do słoików i pasteryzujemy ok. 7 min.
Jeżeli mamy niespodziewanych gości: Sałatkę odcedzamy i dodajemy: 2 Jajka fasolę czerwoną w puszce (odcedzoną i opłukaną) kukurydzę w puszce (bez zalewy) majonez Smacznego