Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka sałatka z czerwonej fasoli z porem i pieczarkami.
Polecam, pychota.
Odsłon: 564
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 461
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1711
Polecam, pychota.
Odsłon: 564
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 461
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1711
Składniki
Pieczarki obrać i pokroić na plasterki. Usmażyć na maśle, na mocno rozgrzanej patelni. Przełożyć do miski. Dodać drobno pokrojony por (zmięknie w kontakcie z gorącą pieczarką). Wymieszać z odcedzoną fasolą, majonezem i posiekaną natką pietruszki.
W razie potrzeby przyprawić do smaku solą i pieprzem. Udekorować gałązką pietruszki.