Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uprzedzam, na blogu nie ma wersji I, więc nie szukajcie. Oczywiście... jeszcze nie ma, bo będzie :) Dzisiaj wersja II, bardziej wyrazista w smaku od pierwszej... musicie uwierzyć na słowo. Sałatka trochę kwaskowa, troszkę słodkawa. Polecam.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, obgotować w małej ilości osolonej wody (czas gotowania 10 minut), odcedzić, odstawić do wystudzenia. Ogórki zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Wszystkie warzywa wymieszać ze sobą, doprawić solą, pieprzem i cukrem. Oliwę wymieszać z octem, połączyć z sałatką. Smacznego.