Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uprzedzam, na blogu nie ma wersji I, więc nie szukajcie. Oczywiście... jeszcze nie ma, bo będzie :) Dzisiaj wersja II, bardziej wyrazista w smaku od pierwszej... musicie uwierzyć na słowo. Sałatka trochę kwaskowa, troszkę słodkawa. Polecam.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4735
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154700
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1014
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 424
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4735
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154700
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1014
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 424
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, obgotować w małej ilości osolonej wody (czas gotowania 10 minut), odcedzić, odstawić do wystudzenia. Ogórki zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Wszystkie warzywa wymieszać ze sobą, doprawić solą, pieprzem i cukrem. Oliwę wymieszać z octem, połączyć z sałatką. Smacznego.