Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uprzedzam, na blogu nie ma wersji I, więc nie szukajcie. Oczywiście... jeszcze nie ma, bo będzie :) Dzisiaj wersja II, bardziej wyrazista w smaku od pierwszej... musicie uwierzyć na słowo. Sałatka trochę kwaskowa, troszkę słodkawa. Polecam.
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 163
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 381
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 598
Makowiec z dawien dawna był moim ulubionym ciastem na święta Bożego Narodzeni...
Odsłon: 61
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 163
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 381
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 598
Makowiec z dawien dawna był moim ulubionym ciastem na święta Bożego Narodzeni...
Odsłon: 61
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, obgotować w małej ilości osolonej wody (czas gotowania 10 minut), odcedzić, odstawić do wystudzenia. Ogórki zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Wszystkie warzywa wymieszać ze sobą, doprawić solą, pieprzem i cukrem. Oliwę wymieszać z octem, połączyć z sałatką. Smacznego.