Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca sałatka z niewielu składników, która zachwyciła smakiem Małgorzatę Sochę. Możesz przygotować ją na imprezę lub wziąć ze sobą do pracy jako drugie śniadanie. Ta sałatka sprawdza się przy każdej okazji. Przepis pochodzi z 512. odcinka programu „Ewa Gotuje”.
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 1190
Pyszne ciasto bez pieczenia, na petitkach, z kremowym, budyniowym nadzieniem...
Odsłon: 433
Święta Bożego Narodzenia muszą pachnieć piernikiem. Jeśli nie chcesz piec cał...
Odsłon: 1386
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 1190
Pyszne ciasto bez pieczenia, na petitkach, z kremowym, budyniowym nadzieniem...
Odsłon: 433
Święta Bożego Narodzenia muszą pachnieć piernikiem. Jeśli nie chcesz piec cał...
Odsłon: 1386
Składniki
Czosnek umyć i osuszyć. Ogórki wyszorować i pokroić w kostkę. Kuskus zalać gorącą wodą. Gdy spęcznieje dorzucić ogórki, pokrojony czosnek niedźwiedzi i posiekaną natkę pietruszki. Dodać pomidorki pokrojone w ćwiartki oraz nasionka granatu.
Wlać sos sojowy i oliwę. Wymieszać. Posypać prażonymi płatkami migdałów.