Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca sałatka z niewielu składników, która zachwyciła smakiem Małgorzatę Sochę. Możesz przygotować ją na imprezę lub wziąć ze sobą do pracy jako drugie śniadanie. Ta sałatka sprawdza się przy każdej okazji. Przepis pochodzi z 512. odcinka programu „Ewa Gotuje”.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 246
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 996
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4070
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 246
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 996
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4070
Składniki
Czosnek umyć i osuszyć. Ogórki wyszorować i pokroić w kostkę. Kuskus zalać gorącą wodą. Gdy spęcznieje dorzucić ogórki, pokrojony czosnek niedźwiedzi i posiekaną natkę pietruszki. Dodać pomidorki pokrojone w ćwiartki oraz nasionka granatu.
Wlać sos sojowy i oliwę. Wymieszać. Posypać prażonymi płatkami migdałów.