Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca sałatka z niewielu składników, która zachwyciła smakiem Małgorzatę Sochę. Możesz przygotować ją na imprezę lub wziąć ze sobą do pracy jako drugie śniadanie. Ta sałatka sprawdza się przy każdej okazji. Przepis pochodzi z 512. odcinka programu „Ewa Gotuje”.
Sałatka dla wielu osób przypomina tradycyjną jarzynową, ale jest wzbogacona o...
Odsłon: 1874
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 59
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 105
Sałatka dla wielu osób przypomina tradycyjną jarzynową, ale jest wzbogacona o...
Odsłon: 1874
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 59
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 105
Składniki
Czosnek umyć i osuszyć. Ogórki wyszorować i pokroić w kostkę. Kuskus zalać gorącą wodą. Gdy spęcznieje dorzucić ogórki, pokrojony czosnek niedźwiedzi i posiekaną natkę pietruszki. Dodać pomidorki pokrojone w ćwiartki oraz nasionka granatu.
Wlać sos sojowy i oliwę. Wymieszać. Posypać prażonymi płatkami migdałów.