Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Aromatyczny, grillowany kurczak świetnie współgra z orzechowym dressingiem, kremowym awokado i wyrazistymi w smaku kiełkami słonecznika. Jedno z lepszych połączeń smaków ;) Zdrowo, kolorowo i pożywnie.
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 3066
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2873
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 279
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 3066
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2873
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 279
Składniki
Pierś przekroić na pół lekko rozbić. Zamarynować i odstawić na ok. 30 minut. Grillować na dobrze rozgrzanym grillu lub patelni grillowej z obu stron na złoty kolor. Odstawić do przestudzenia na ok. 10 minut. Składniki dressingu połączyć. Na talerzu ułożyć sałatę, pomidory, pokrojone na plasterki awokado, cebulę pokrojoną w piórka oraz wystudzoną, pokrojoną na plastry pierś z kurczaka. Całość posypać kiełkami. Przed podaniem polać dressingiem i wymieszać.