Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Lekka i sycąca zarazem :) Pyszne połączenie smaków grillowanego, drobiowego mięsa, warzyw i jogurtowego sosu curry. Świetna na posiłek do pracy, lekką kolację, obiad lub po prostu przekąskę w ciągu dnia. Sos curry idealnie komponuje się z mięsem i warzywami.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 589
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2804
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14541
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 589
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2804
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14541
Składniki
Mięso zamarynować z przyprawami. Odstawić na przynajmniej 30 minut. Grillować na złoty kolor z obu stron. Przestudzić. Składniki sosu połączyć. Na talerzu ułożyć rukolę, pomidory pokrojone na ósemki, paprykę pokrojoną na kawałki, oliwki i cebulę w piórkach. Na warzywach ułożyć polędwiczki. Posypać uprażonym na suchej patelni słonecznikiem. Polać sosem.