Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Cud witaminowy" z grillowanymi/podsmażonymi warzywami i serem Halumi
Patelnia, nóż, deska do krojenia
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2307
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4892
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 110
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2307
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4892
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 110
Składniki
Na patelni grupowej bądź zwykłej podsmażyć warzywa z odrobiną oleju i soli. Na tej samej patelni podsmażyć ser Halumi pokrojony w paski około 1 cm. Dodać podsmażone pestki z dyni. Przygotować sos sałatkowy włoski. Posypać koperkiem, do smaku pieprz. Wszystko razem mieszamy. Udekorować listkami bazylii.