Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Cud witaminowy" z grillowanymi/podsmażonymi warzywami i serem Halumi
Patelnia, nóż, deska do krojenia
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116550
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7968
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3004
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1528
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1288
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116550
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7968
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3004
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1528
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1288
Składniki
Na patelni grupowej bądź zwykłej podsmażyć warzywa z odrobiną oleju i soli. Na tej samej patelni podsmażyć ser Halumi pokrojony w paski około 1 cm. Dodać podsmażone pestki z dyni. Przygotować sos sałatkowy włoski. Posypać koperkiem, do smaku pieprz. Wszystko razem mieszamy. Udekorować listkami bazylii.