Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Cudowna słodycz gruszki i winogron przełamana słonym kozim serem sałatkowym z dodatkiem orzechów włoskich, zielonych młodych listków i lekkiego sosu na bazie oleju z pestek dyni. Przepyszna zdrowa sałatka. Przepis na dwie porcje:
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5534
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3988
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 685
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5534
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3988
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 685
Składniki
Przygotowanie sosu: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Przygotowanie sałatki: Gruszkę obrać ze skórki, pokroić na kawałki i delikatnie skropić sokiem z cytryny. Winogrona pokroić na połówki. Ser pokroić na mniejsze kawałki. W misce wymieszać zielone listki, dodać gruszkę, winogrona, orzechy, ser kozi i polać sosem. SMACZNEGO!!!