Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Cudowna słodycz gruszki i winogron przełamana słonym kozim serem sałatkowym z dodatkiem orzechów włoskich, zielonych młodych listków i lekkiego sosu na bazie oleju z pestek dyni. Przepyszna zdrowa sałatka. Przepis na dwie porcje:
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 671
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 98
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2781
Polecam.
Odsłon: 497
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 733
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 671
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 98
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2781
Polecam.
Odsłon: 497
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 733
Składniki
Przygotowanie sosu: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Przygotowanie sałatki: Gruszkę obrać ze skórki, pokroić na kawałki i delikatnie skropić sokiem z cytryny. Winogrona pokroić na połówki. Ser pokroić na mniejsze kawałki. W misce wymieszać zielone listki, dodać gruszkę, winogrona, orzechy, ser kozi i polać sosem. SMACZNEGO!!!