Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Cudowna słodycz gruszki i winogron przełamana słonym kozim serem sałatkowym z dodatkiem orzechów włoskich, zielonych młodych listków i lekkiego sosu na bazie oleju z pestek dyni. Przepyszna zdrowa sałatka. Przepis na dwie porcje:
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 384
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 119
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 144
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 697
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 201
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 16155
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 384
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 119
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 144
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 697
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 201
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 16155
Składniki
Przygotowanie sosu: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Przygotowanie sałatki: Gruszkę obrać ze skórki, pokroić na kawałki i delikatnie skropić sokiem z cytryny. Winogrona pokroić na połówki. Ser pokroić na mniejsze kawałki. W misce wymieszać zielone listki, dodać gruszkę, winogrona, orzechy, ser kozi i polać sosem. SMACZNEGO!!!