Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i łatwa. Warto się skusić. Polecam.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1774
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1544
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1517
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1869
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1774
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1544
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1517
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1869
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Ugotować też seler. Dno salaterki wyłożyć pokrojoną kapustą pekińską. Grzybki osączyć i pokroić. Pokroić też ogórek oraz cebulę, a czosnek przepuścić przez praskę. Ugotowany seler i jajka (obrane ze skorupek) również drobno pokroić. W misce wymieszać wszystkie składniki. Oczywiście dodać też zielony groszek. Doprawić przyprawami. Dodać majonez. Wymieszać. Tak przygotowaną sałatkę wyłożyć do salaterki na kapustę pekińską.