Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i łatwa. Warto się skusić. Polecam.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 221
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1050
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666498
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 221
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1050
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666498
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Ugotować też seler. Dno salaterki wyłożyć pokrojoną kapustą pekińską. Grzybki osączyć i pokroić. Pokroić też ogórek oraz cebulę, a czosnek przepuścić przez praskę. Ugotowany seler i jajka (obrane ze skorupek) również drobno pokroić. W misce wymieszać wszystkie składniki. Oczywiście dodać też zielony groszek. Doprawić przyprawami. Dodać majonez. Wymieszać. Tak przygotowaną sałatkę wyłożyć do salaterki na kapustę pekińską.