Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i łatwa. Warto się skusić. Polecam.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7620
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2719
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7620
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2719
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Ugotować też seler. Dno salaterki wyłożyć pokrojoną kapustą pekińską. Grzybki osączyć i pokroić. Pokroić też ogórek oraz cebulę, a czosnek przepuścić przez praskę. Ugotowany seler i jajka (obrane ze skorupek) również drobno pokroić. W misce wymieszać wszystkie składniki. Oczywiście dodać też zielony groszek. Doprawić przyprawami. Dodać majonez. Wymieszać. Tak przygotowaną sałatkę wyłożyć do salaterki na kapustę pekińską.