Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra na imprezy:-) Kierowałam się przepisem w którym było salami ale że ja go nie lubię zamieniłam ją na kabanosy.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19201
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13010
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1644
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232071
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19201
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13010
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1644
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232071
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Korniszony i cebulę również należy pokroić w kostkę. Kabanosy kroimy w grubsze plasterki. Dodajemy pieprz i majonez. Jeżeli jest potrzeba to dosalamy. Dokładnie mieszamy.