Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i zdrowa sałatka z komosy ryżowej ( quinoa) z pomidorem i ogórkem, ziołami i pestkami słonecznika.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5800
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 12075
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 295
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5800
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 12075
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 295
Składniki
Kaszę ugotować zgodnie z instrukcją, spulchnić widelcem i odstawić do ostygnięcia. Ogórek i pomidor pokroić w kostkę. Zioła posiekać. Pestki dynia uprażyć na patelni
W miseczce wymieszać oliwę, sok z cytryny, drobno posiekany czosnek, sól i pieprz. Wszystkie składniki sałatki umieścić w misce, zalać sosem i dobrze wymieszać, w miarę potrzeby doprawić solą albo sokiem z cytryny. wstawić do lodówki na minimum 30 minut.