Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i zdrowa sałatka z komosy ryżowej ( quinoa) z pomidorem i ogórkem, ziołami i pestkami słonecznika.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 830
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1945
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 438
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 830
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1945
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 438
Składniki
Kaszę ugotować zgodnie z instrukcją, spulchnić widelcem i odstawić do ostygnięcia. Ogórek i pomidor pokroić w kostkę. Zioła posiekać. Pestki dynia uprażyć na patelni
W miseczce wymieszać oliwę, sok z cytryny, drobno posiekany czosnek, sól i pieprz. Wszystkie składniki sałatki umieścić w misce, zalać sosem i dobrze wymieszać, w miarę potrzeby doprawić solą albo sokiem z cytryny. wstawić do lodówki na minimum 30 minut.