Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 20-02-2025
Sałatka jest dobra na każdą okazję. Moja propozycja na dziś, to sałatka z kapusty pekińskiej z kurczakiem i prażonym słonecznikiem. Słonecznik daje tu bardzo dużo. Sałatka dzięki niemu zyskuje na smaku. Bardzo polecam.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3929
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19904
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3025
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4231
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3929
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19904
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3025
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4231
Składniki
Pierś pokroić w kostkę. Przyprawić solą, pieprzem i curry. Odstawić na 30 minut. Po tym czasie obsmażyć na niewielkiej ilości oleju. Zostawić do wystudzenia. Słonecznik uprażyć na suchej patelni.
Kapustę pokroić i przełożyć do miski, dodać odsączoną kukurydzę i resztę warzyw pokrojonych w kostkę. Następnie dodać usmażoną pierś i uprażony słonecznik. Na koniec dodać majonez i keczup. Przyprawić solą i pieprzem, wszystko razem wymieszać. Schłodzić w lodówce.