Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatki do grilla, a zwłaszcza z sałaty lodowej cieszą się sporym powodzeniem...i słusznie! Tym razem z dodatkiem smażonych pieczarek ;)
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 50
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 33
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 50
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 33
Składniki
Na oliwie, z dodatkiem kucharka, usmażyć umyte i grubo skrojone pieczarki. Sałatę porwać na mniejsze kawałki i dodać odcedzoną i pokrojoną w paski mozzarellę. Następnie dodać odcedzoną kukurydzę i doprawić ziołami prowansalskimi. Do całości dodać usmażone pieczarki wraz z oliwą, wymieszać. Idealnie smakuje do mięs z grilla :) Smacznego!