Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowy w pełni, więc mam propozycję na szybką i ciekawą sałatkę w sam raz do cieplutkiej kiełbaski. W roli głównej makaron ryżowy, świeże warzywa, zwłaszcza rzodkiewki wprost ze szklarni moich Rodziców i bardzo dużo koperku. Całość wzbogaciłam sosem tatarskim. Zapraszam :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11687
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11687
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Składniki
Makaron ryżowy ugotować wg opisu na opakowaniu, odcedzić i zostawić do wystudzenia. Warzywa dokładnie umyć i pokroić w kostkę. Cebulkę obrać i drobno pokroić. Koperek umyć i posiekać.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, dodać sos tatarski, doprawić solą i pieprzem.
Smacznego !
:)