Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowy w pełni, więc mam propozycję na szybką i ciekawą sałatkę w sam raz do cieplutkiej kiełbaski. W roli głównej makaron ryżowy, świeże warzywa, zwłaszcza rzodkiewki wprost ze szklarni moich Rodziców i bardzo dużo koperku. Całość wzbogaciłam sosem tatarskim. Zapraszam :)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1352
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 287
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1352
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 287
Składniki
Makaron ryżowy ugotować wg opisu na opakowaniu, odcedzić i zostawić do wystudzenia. Warzywa dokładnie umyć i pokroić w kostkę. Cebulkę obrać i drobno pokroić. Koperek umyć i posiekać.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, dodać sos tatarski, doprawić solą i pieprzem.
Smacznego !
:)