Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowy w pełni, więc mam propozycję na szybką i ciekawą sałatkę w sam raz do cieplutkiej kiełbaski. W roli głównej makaron ryżowy, świeże warzywa, zwłaszcza rzodkiewki wprost ze szklarni moich Rodziców i bardzo dużo koperku. Całość wzbogaciłam sosem tatarskim. Zapraszam :)
Danie robi się w kilka chwil. Wystarczy kilka składników i mamy pyszną pastę.
Odsłon: 20
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20355
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 358
Danie robi się w kilka chwil. Wystarczy kilka składników i mamy pyszną pastę.
Odsłon: 20
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20355
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 358
Składniki
Makaron ryżowy ugotować wg opisu na opakowaniu, odcedzić i zostawić do wystudzenia. Warzywa dokładnie umyć i pokroić w kostkę. Cebulkę obrać i drobno pokroić. Koperek umyć i posiekać.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, dodać sos tatarski, doprawić solą i pieprzem.
Smacznego !
:)