Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy lubi odkrywać jakieś nowe smaki. Polecam sałatkę w roli głównej makrela. Tak przygotowana sałatka idealnie nadaje się na imprezy jak i na codzienną przekąskę.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 41
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9184
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 41
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9184
Składniki
1. Ogórki konserwowe kroję w kostkę, cebulę obieram, kroję drobno, makrelę oddzielam od ości, zdejmuję skórę i dzielę na małe kawałki
2. Jajka gotuję na twardo, studzę, obieram i drobno siekam. 3. Szczypiorek oraz koperek drobno siekam. 4. Dodaję majonez, musztardę, sól i pieprz. Dokładnie mieszam wszystkie składniki i przekładam do naczynia.
5. Sałatka gotowa. 6. Smacznego.