Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna, lekka sałatka z orzechowym akcentem, podkreślonym miodowo-musztardowym dressingiem. Jest bogata w różnorodne smaki, które idealnie ze sobą współgrają. Doskonale smakuje z chrupiącą bagietką lub paluszkami grissini.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 719
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 648
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 386
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3538
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 719
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 648
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 386
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3538
Składniki
Sałaty myjemy, osuszamy i układamy w salaterce. Na sałacie układamy: pokrojoną w kostkę fetę, pomidory suszone pokrojone w paski, posiekane orzechy oraz pomidorki koktajlowe pokrojone na ćwiartki. Składniki dressingu dokładnie mieszamy. Tuż przed podaniem polewamy sałatkę dressingiem. Sałatkę polecam podawać z grissini lub grzankami.