Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna, lekka sałatka z orzechowym akcentem, podkreślonym miodowo-musztardowym dressingiem. Jest bogata w różnorodne smaki, które idealnie ze sobą współgrają. Doskonale smakuje z chrupiącą bagietką lub paluszkami grissini.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 284
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1383
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4299
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 284
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1383
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4299
Składniki
Sałaty myjemy, osuszamy i układamy w salaterce. Na sałacie układamy: pokrojoną w kostkę fetę, pomidory suszone pokrojone w paski, posiekane orzechy oraz pomidorki koktajlowe pokrojone na ćwiartki. Składniki dressingu dokładnie mieszamy. Tuż przed podaniem polewamy sałatkę dressingiem. Sałatkę polecam podawać z grissini lub grzankami.