Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna, lekka sałatka z orzechowym akcentem, podkreślonym miodowo-musztardowym dressingiem. Jest bogata w różnorodne smaki, które idealnie ze sobą współgrają. Doskonale smakuje z chrupiącą bagietką lub paluszkami grissini.
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5490
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47972
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165806
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5490
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47972
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165806
Składniki
Sałaty myjemy, osuszamy i układamy w salaterce. Na sałacie układamy: pokrojoną w kostkę fetę, pomidory suszone pokrojone w paski, posiekane orzechy oraz pomidorki koktajlowe pokrojone na ćwiartki. Składniki dressingu dokładnie mieszamy. Tuż przed podaniem polewamy sałatkę dressingiem. Sałatkę polecam podawać z grissini lub grzankami.