Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna, lekka sałatka z orzechowym akcentem, podkreślonym miodowo-musztardowym dressingiem. Jest bogata w różnorodne smaki, które idealnie ze sobą współgrają. Doskonale smakuje z chrupiącą bagietką lub paluszkami grissini.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14556
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19618
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14556
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19618
Składniki
Sałaty myjemy, osuszamy i układamy w salaterce. Na sałacie układamy: pokrojoną w kostkę fetę, pomidory suszone pokrojone w paski, posiekane orzechy oraz pomidorki koktajlowe pokrojone na ćwiartki. Składniki dressingu dokładnie mieszamy. Tuż przed podaniem polewamy sałatkę dressingiem. Sałatkę polecam podawać z grissini lub grzankami.