Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna błyskawiczna sałatka. A jaki smak.....
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 143
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31328
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 420
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 143
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31328
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 420
Składniki
Rukolę dokładnie płuczemy i osuszoną wykładamy na talerz. Orzechy włoskie prażymy na suchej patelni. Pomidorki wyjmujemy z zalewy i kroimy w podłużne plastry , wykładamy na rukolę. Dodajemy pokrojonego oscypka , posypujemy pestkami dyni , słonecznika i grubo posiekanymi orzechami. Całość skrapiamy zalewą z suszonych pomidorów.