Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna błyskawiczna sałatka. A jaki smak.....
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8428
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8428
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Rukolę dokładnie płuczemy i osuszoną wykładamy na talerz. Orzechy włoskie prażymy na suchej patelni. Pomidorki wyjmujemy z zalewy i kroimy w podłużne plastry , wykładamy na rukolę. Dodajemy pokrojonego oscypka , posypujemy pestkami dyni , słonecznika i grubo posiekanymi orzechami. Całość skrapiamy zalewą z suszonych pomidorów.