Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z papryką i fasolą – doskonała do obiadu i jako dodatek do grilla. Chrupiąca, delikatnie słodka i kwaśna jednocześnie.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 313
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11123
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3700
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1268
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 313
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11123
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3700
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1268
Składniki
Kapustę drobno poszatkuj i lekko ugnieć dłonią, aby zmiękła.
Papryki oczyść z gniazd nasiennych i pokrój w cienkie paski. Ogórka pokrój w cienkie półplasterki (jeśli skórka jest gruba, możesz go obrać). Marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Czosnek przeciśnij przez praskę.
Fasolę odsącz i przepłucz zimną wodą. Natkę pietruszki drobno posiekaj.
Wszystkie składniki przełóż do dużej miski.
W osobnym naczyniu wymieszaj składniki sosu: miód, ocet i olej. Polej surówkę i dokładnie wymieszaj. Możesz podawać od razu.