Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona wiosenna sałatka – z pomidorów, ogórków i rzodkiewek ze szczypiorkiem, posypana fetą. Można ją także posypać pokruszonym, zwyczajnym białym serem zamiast fety, też świetnie się sprawdzi.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 510
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2286
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1027
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 510
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2286
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1027
Składniki
Pomidory umyć i pokroić w kostkę.
Rzodkiewki pokroić w plasterki, ogórka w półplasterki albo ćwiartki.
Zioła posiekać a cebulkę pokroić w bardzo drobną kosteczkę.
Składniki sałatki wymieszać z oliwą, sokiem z cytryny i solą.
Posypać pokruszoną fetą.