Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona wiosenna sałatka – z pomidorów, ogórków i rzodkiewek ze szczypiorkiem, posypana fetą. Można ją także posypać pokruszonym, zwyczajnym białym serem zamiast fety, też świetnie się sprawdzi.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 21678
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1894
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 21678
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1894
Składniki
Pomidory umyć i pokroić w kostkę.
Rzodkiewki pokroić w plasterki, ogórka w półplasterki albo ćwiartki.
Zioła posiekać a cebulkę pokroić w bardzo drobną kosteczkę.
Składniki sałatki wymieszać z oliwą, sokiem z cytryny i solą.
Posypać pokruszoną fetą.