Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona wiosenna sałatka – z pomidorów, ogórków i rzodkiewek ze szczypiorkiem, posypana fetą. Można ją także posypać pokruszonym, zwyczajnym białym serem zamiast fety, też świetnie się sprawdzi.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 693
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 179
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1359
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 693
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 179
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1359
Składniki
Pomidory umyć i pokroić w kostkę.
Rzodkiewki pokroić w plasterki, ogórka w półplasterki albo ćwiartki.
Zioła posiekać a cebulkę pokroić w bardzo drobną kosteczkę.
Składniki sałatki wymieszać z oliwą, sokiem z cytryny i solą.
Posypać pokruszoną fetą.