Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Multum witamin, polecam na każdą okazję! Na imprezkę karnwałową w sam raz!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8537
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8537
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Składniki
Jajka gotujemy na twardo , obieramy i kroimy w kostkę. Pory myjemy i kroimy w talarki. Kukurydzę odcedzamy z zalewy. Jabłko obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Pomidory kroimy na połówki. Natkę pietruszki siekamy. Liście sałaty rwiemy na małe kawałki. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą przyprawiamy i łączymy ze śmietaną.