Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Multum witamin, polecam na każdą okazję! Na imprezkę karnwałową w sam raz!
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 17069
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 112
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 246
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 298
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 17069
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 112
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 246
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 298
Składniki
Jajka gotujemy na twardo , obieramy i kroimy w kostkę. Pory myjemy i kroimy w talarki. Kukurydzę odcedzamy z zalewy. Jabłko obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Pomidory kroimy na połówki. Natkę pietruszki siekamy. Liście sałaty rwiemy na małe kawałki. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą przyprawiamy i łączymy ze śmietaną.