Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie smaków. Gorzkawa cykoria, owoce i słodki dressing.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326436
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12085
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16852
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5502
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326436
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12085
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16852
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5502
Składniki
Listki radicchio opłukałem, osuszyłem a następnie porwałem na mniejsze kawałki. Rozłożyłem je na talerzu. Dodałem do nich jeżyny i maliny. Posypałem pokruszonymi kawałkami koziego sera. Sałatkę polałem truskawkowym dressingiem ( krem na bazie octu balsamicznego z Modeny z dodatkiem zagęszczonego moszczu winogronowego i zagęszczonego soku truskawkowego ). Doprawiłem syropem z agawy.