Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pychota, samo dobro.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 577
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1842
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 386
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 577
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1842
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 386
Składniki
Na półmisku rozłożyć dużą garść roszponki. Oprószyć delikatnie solą i pieprzem. Na wierzchu poukładać kawałki melona wykrojone łyżeczką, kawałki awokado również wykrojone łyżeczką. Pokrojone cieniutko kawałki cebuli. Pokrojony w kostkę ser koryciński. Posypać uprażonymi na suchej patelni płatkami migdałowymi i pestkami słonecznika. Tuż przed podaniem polać olejem z awokado i octem balsamicznym. Smacznego.