Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pychota, samo dobro.
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5382
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47834
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165701
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5382
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47834
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165701
Składniki
Na półmisku rozłożyć dużą garść roszponki. Oprószyć delikatnie solą i pieprzem. Na wierzchu poukładać kawałki melona wykrojone łyżeczką, kawałki awokado również wykrojone łyżeczką. Pokrojone cieniutko kawałki cebuli. Pokrojony w kostkę ser koryciński. Posypać uprażonymi na suchej patelni płatkami migdałowymi i pestkami słonecznika. Tuż przed podaniem polać olejem z awokado i octem balsamicznym. Smacznego.