Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pychota, samo dobro.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Na półmisku rozłożyć dużą garść roszponki. Oprószyć delikatnie solą i pieprzem. Na wierzchu poukładać kawałki melona wykrojone łyżeczką, kawałki awokado również wykrojone łyżeczką. Pokrojone cieniutko kawałki cebuli. Pokrojony w kostkę ser koryciński. Posypać uprażonymi na suchej patelni płatkami migdałowymi i pestkami słonecznika. Tuż przed podaniem polać olejem z awokado i octem balsamicznym. Smacznego.