Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pychota, samo dobro.
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 161
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 161
Składniki
Na półmisku rozłożyć dużą garść roszponki. Oprószyć delikatnie solą i pieprzem. Na wierzchu poukładać kawałki melona wykrojone łyżeczką, kawałki awokado również wykrojone łyżeczką. Pokrojone cieniutko kawałki cebuli. Pokrojony w kostkę ser koryciński. Posypać uprażonymi na suchej patelni płatkami migdałowymi i pestkami słonecznika. Tuż przed podaniem polać olejem z awokado i octem balsamicznym. Smacznego.