Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna i zdrowa sałatka, która może stanowić dodatek do dań z grilla lub przekąskę ...
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2376
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4489
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1513
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 443
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2376
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4489
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1513
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 443
Składniki
Umyte truskawki pokroić w plastry, "zalać" octem balsamicznym i pozostawić na kilka minut. Masło roztopić i dodać obraną i pokrojoną w kostkę gruszkę. Ogrzewać do momentu, aż gruszka puści sok. Na talerz wyłożyć umyta i osuszona roszponkę, przełożyć gruszki i truskawki wraz z powstałym sosem. Całość posypać płatkami migdałowymi i polać kremem.