Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna i zdrowa sałatka, która może stanowić dodatek do dań z grilla lub przekąskę ...
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1201
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4854
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1513
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1201
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4854
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1513
Składniki
Umyte truskawki pokroić w plastry, "zalać" octem balsamicznym i pozostawić na kilka minut. Masło roztopić i dodać obraną i pokrojoną w kostkę gruszkę. Ogrzewać do momentu, aż gruszka puści sok. Na talerz wyłożyć umyta i osuszona roszponkę, przełożyć gruszki i truskawki wraz z powstałym sosem. Całość posypać płatkami migdałowymi i polać kremem.