Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Smaczna sałatka z rukolą z dodatkiem suszonych pomidorów, cebuli, rzodkiewki oraz sosu francuskiego , a do tego jeszcze smacznie nadziane połówki jajek.
półmisek ,
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 20
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 202
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 20
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 202
Składniki
Sałatę opłukać, osuszyć, następnie rozłożyć na półmisku. Dodać umytą pokrojoną w plasterki rzodkiewkę oraz sparzony gorącą wodą i obrany ze skórki pokrojony pomidor oraz kilka suszonych pomidorów. Sałatkę polać sosem francuskim zrobionym według opisu na opakowaniu. Na sałatce ułożyć połówki ugotowany jajek z farszem. Farsz do jajek: Ugotowane jajka obrać ze skorupek, przekroić na połówki, wyjąc żółtka, Żółtka dodać do twarożku czosnkowego, dodać odrobinę pieprzu i soli do smaku oraz startą na drobnych oczkach rzodkiewkę. Dokładnie wymieszać. Takim farszem napełnić połówki jajek.