Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Smaczna sałatka z rukolą z dodatkiem suszonych pomidorów, cebuli, rzodkiewki oraz sosu francuskiego , a do tego jeszcze smacznie nadziane połówki jajek.
półmisek ,
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 62
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 28
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 88
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5124
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 62
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 28
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 88
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5124
Składniki
Sałatę opłukać, osuszyć, następnie rozłożyć na półmisku. Dodać umytą pokrojoną w plasterki rzodkiewkę oraz sparzony gorącą wodą i obrany ze skórki pokrojony pomidor oraz kilka suszonych pomidorów. Sałatkę polać sosem francuskim zrobionym według opisu na opakowaniu. Na sałatce ułożyć połówki ugotowany jajek z farszem. Farsz do jajek: Ugotowane jajka obrać ze skorupek, przekroić na połówki, wyjąc żółtka, Żółtka dodać do twarożku czosnkowego, dodać odrobinę pieprzu i soli do smaku oraz startą na drobnych oczkach rzodkiewkę. Dokładnie wymieszać. Takim farszem napełnić połówki jajek.