Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z rzodkiewką i jajkiem, doskonała na lunch. Proporcje dla jednej osoby.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 77
Dziś do pracy.
Odsłon: 101
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 80
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15379
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 289
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 77
Dziś do pracy.
Odsłon: 101
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 80
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15379
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 289
Składniki
Szpinak umyć i osuszyć, ułożyć w miseczce.
Obrane i pokrojone w dowolny sposób ziemniak i jajko ułożyć na liściach szpinaku.
Rzodkiewkę umyć, pokroić według uznania i ułożyć na sałatce.
Dodać sól, pieprz, jogurt, ocet i koperek. Sałatka gotowa!