Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj wiosenna i kolorowa sałatka z rzodkiewkami i serkiem wiejskim według siostry Anastazji. Sałatka jest lekka i doskonała na śniadanie lub kolację. Można ją podać na Wielkanocne śniadanie. Jest też fajną propozycją dla osób będących na diecie, polecam!
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12195
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1312
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39399
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12195
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1312
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39399
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Serki wiejskie odsączyć ze śmietanki. Szczypiorek umyć i drobno posiekać.
Cebulę obrać, umyć, pokroić w kostkę. Rzodkiewki umyć i pokroić w kostkę lub półplasterki. Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać musztardę, doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego!