Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj wiosenna i kolorowa sałatka z rzodkiewkami i serkiem wiejskim według siostry Anastazji. Sałatka jest lekka i doskonała na śniadanie lub kolację. Można ją podać na Wielkanocne śniadanie. Jest też fajną propozycją dla osób będących na diecie, polecam!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Serki wiejskie odsączyć ze śmietanki. Szczypiorek umyć i drobno posiekać.
Cebulę obrać, umyć, pokroić w kostkę. Rzodkiewki umyć i pokroić w kostkę lub półplasterki. Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać musztardę, doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego!