Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis od mojej teściowej :)
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 688
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 662
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 252
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 688
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 662
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 252
Składniki
Tortelini ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Pomidory sparzyć i pokroić w kostkę. Cebulę drobno posiekać i sparzyć. Szynkę pokroić w kostkę. Wszystko razem wymieszać doprawić do smaku. Smacznego